sobota, 18. marec 2017

Otroške sobe Mali Princ so še vedno med najbolj iskanimi

Bi radi opremili otroško sobo za svojega prvega otroka, pa se vam ob ogledovanju pohištva v trgovini to zdi nekam znano? Ste že slišali za otroške sobe mali princ? Zagotovo! Sobice, ki se imenujejo Saint-Exuperyjevem knjižnem junaku in nam poleg imena razkrivajo tudi podobo radovednega in srčnega junaka, ki je s svojo preprostostjo prevzel ljudi po vsem svetu, so bile na voljo že tudi v vaši mladosti. Lesno podjetje iz Idrije, ki ima za sabo kar šest desetletij tradicije, jih je namreč predstavilo že v prejšnjem stoletju, ko ste odraščali sami.


Zakaj so bile otroške sobe mali princ takoj priljubljene?


Če bi prijatelje, ki so stari nekaj čez štirideset let, povprašali, kakšne so bile njihove sobe v času otroštva, bi vam gotovo povedali, da niso bile prav nič zanimive. Bile so dolgočasne, zelo preproste, predvsem pa je bilo moteče to, da niso imeli sobe, ki bi bila kaj posebnega – skoraj vsi otroci so imeli enake.  Ko ste odraščali sami, pa je bilo že drugače. Pojavile so se sobice mali princ, ki so bile izjemno barvite in ljubke, lahko si izbiral med množico barv, na voljo so bili kreativni sestavi. To so bile torej sobice, ki so pri nas spremenile pogled na to, kakšna naj bo otroška soba. Ta je naenkrat postala pisan svet domišljije, v kateri je vse po meri otroka. Sobe, ki niso namenjene zgolj učenju in spanju, temveč  s svojo obliko in barvami povsem jasno sporočajo, da so namenjene igri, da spodbujajo veselje, da skrbijo za otroško srečo.



Je mali princ sedaj odrasel?


ne, mali princ gotovo ne bo nikoli odrasel, tako tudi pohištvo mali princ nebo nikoli drugačno. Vedno bo skrbelo za popolne otroške kotičke. Otroške sobe mali princ so tudi danes čudovite, ponujajo pa še več kot so nekoč. Brez težav boste našli obilico barv, med pohištvenimi kosi posameznih sestavov pa so garderobne omare z drsnimi vrati, komode, dvignjene postelje, pod katerimi so knjižne police ali pisalne mize, do ležišča pa vodijo stopnice, v katere so dejansko vdelani praktični predali.



Želite, da bi otroška soba vašemu najmlajšemu ustrezala čim dlje? Ni težav, kajti dodali so tudi linijo, ki je že nekoliko bolj mladinska. Še vedno pisana, polna barv in domiselna, vendar z nekoliko manj igrivimi rešitvami.

Otroške sobe mali princ so primerne tako za velike, kot tudi manjše otroške sobice, za fante, za dekleta in tudi za par. Ker se vedno prilagodijo prostoru in otroškim željam, lahko vedno najdete prav takšno, ki vam ustreza.

Ni komentarjev:

Objavite komentar