torek, 10. april 2018

Sofisticirane komode

Komode so nizke omarice, ki imajo nešteto možnosti uporabe. Ne smejo manjkati v spalnici, na hodniku in v otroški sobi. Lahko so različno visoke ali široke, vsekakor pa so zelo praktične. Običajno ljudje vanje spravijo spodnje perilo in nogavice ali oblačila. Marsikdo ima v njih shranjeno posteljnino, dodatne odeje ali pač kaj drugega. Prav pridejo tudi v pisarni, dnevni sobi ali kje drugje.




Pravzaprav lahko vanje spravite karkoli, prav tako pa jih lahko namestite praktično kamorkoli – tudi na sredino prostora, če želite.

Prava paša za oči

V sodobnih domovih komode ne smejo manjkati. Ne glede na slog opreme, imajo komode vsekakor svoj čar, saj polepšajo vsak prostor. So izjemno praktične, saj omogočajo veliko shranjevalnega prostora. Običajno gre za zaprte omarice, ki se zapirajo z dvokrilnimi ali enokrilnimi vratci, slednja pa so lahko tudi drsna ali oblikovana kot rolo. Nekatere komode imajo tudi kakšno odprto polico, ki malo popestri njihov videz, ali pa imajo spodaj ali pri vrhu še kak predal. To njihovo funkcionalnost še poveča. Pri izbiri vam bi treba preveč paziti, saj gre za manjši pohištveni kos, ki lahko po svojem videzu tudi izstopa. Vaše nove komode tako ni treba prilagajati ostali opremi in pohištvu, ampak si date duška in izberete praktično karkoli. Običajno namreč komode stojijo samostojno, zato so lahko nekaj posebnega. Kos, ki pritegne vse poglede.

Zelene lončnice in dodatki

Sodobna stanovanja običajno nimajo veliko odlagalnih površin, ampak so zasnovana tako, da je čim več pohištva zaprtega. To je namreč bolj praktično za vzdrževanje in čiščenje. Če nam odlagalnih površin primanjkuje, potem so komode kot nalašč za nas. Nanje lahko razstavimo spominke in fotografije naših dragih v lepih okvirjih ali kakšen drug zanimiv okras. Poleg tega so idealno mesto za zelene lončnice in druge rože, ki bodo krasile naš dom in ga naredile bolj živega.

Odlaganje malenkosti in ključev

Če vedno znova iščete različne malenkosti po stanovanju ali pa se jezite, ker te ležijo vse povsod, jim namenite mesto na vrhu vaše nove komode. Tja namestite lepo škatlo ali košarico ter vanjo odlagate vse tisto, kar ne sodi drugam.



Tako bo vaš dom lepše pospravljen in bolj urejen, prav tako pa vam raznih drobnarij in malenkosti ne bo težko najti, če jih boste morda potrebovali. Vedno bodo tam, kjer je treba: na vrhu komode.

Ni komentarjev:

Objavite komentar